vuurkorf foto01 foto01 foto02 foto04 foto05 foto07 foto03 foto08 copie_voor_pss
preload image preload image


Zegt het voort, zegt het voort. Deel hier jullie ervaringen met ons en met de bezoekers van onze site. Tevreden gasten zijn onze beste ambassadeurs. Daarom: hartstikke bedankt alvast voor jullie reacties.

Erzaehlen Sie es weiter. Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit uns und die Besucher unserer Seite. Zufriedene Gaeste Sind unsere beste Botschafter. Deshalb: Dankeschoen fuer Euere Repliken.

Voeg een bericht toe
 


Ed en Marja: Genoten bij Bianca en Jo

Een héél mooi stekkie. We hebben genoten in jullie vakantiewoning en komen volgend jaar zeker weer terug.

 


07/03/19
henri: weekje dec 2015

Komen net terug van kerstdagen verblijf in acc.  De watermolen wylre. App het bakhuis. Ruim 4 pers app. Schoon en redelijke tot goede bedden. Uitzicht is vrij en natuurlijk. Ontvangst leuk en attent koffie met vlaai en app in kerst steil versierd inclusief een kerstboom. Gaan zeker nog eens terug. Min puntje er is geen oven. En een te groot stapelbed waardoor slaapkamers iets te klein is. (Andere indeling is mogelijk). En voor de rokers een afdakje bij voordeur is wenselijk ( icm gezellig zitje). Verblijf , zeker een aanrader!


27/12/15
Sjaak en Maartje: Geweldig vakantiegevoel

Hallo beste mensen,

wij zijn voor een weekje in het vakantiehuisje "Aan de Watermolen" geweest en het was een geweldige mooie week met een prachtig huisje daar. Alles netjes en schoon en een leuk uitzicht over de Geul en de omliggende heuvels en natuur. Het huisdiertje...om het zo maar eens te noemen...zag je bijna iedere dag. Oftewel de IJVOGEL, een prachtig gezicht met zijn felle kleurenpracht boven de Geul, en dus vlakbij de watermolen. Verder hebben we genoten van de ***eving daar en ook alle voorzieningen zijn heel dichtbij. Vlakbij op loopafstand de supermarkt en bakkerij en slager en diverse eetgelegenheden. Kortom alles wat je maar even nodig hebt is daar binnen handbereik. Dus nogmaals GEWELDIG!!!

 

We komen er zeker nog eens terug, vriendelijk gastgezin en de rust zeggen al genoeg. Tot ziens en succes!

 

Sjaak en Maartje

September 2015


07/09/15
John en Ineke Broekhof: gastenboek

Bianca en Jo

Wat hebben we het weer heerlijk gehad bij jullie.

Met de jaren worden we steeds meer verwent, en hebben we natuurlijk geen zin om weer naar huis te gaan. als het niet door gaat volgend jaar naar het buitenland, dan word het weer zeker de paardenstal.

Jullie horen dan weer van ons.

 

Groetjes Ineke en John Broekhof


27/06/15
Ser: Weekendje weg

Eerste weekend oktober, top weertje, met vijf vrienden bovenwoning gehuurd, ontvangst met een stuk vlaai en een Brandje, zeer gastvrij, behulpzaam bij het leveren van hout en vuurkorf, bereikbaar voor info, kortom, aanrader!!!


23/06/15
 
Powered by Phoca Guestbook
prescription online